Design Sprint

Wil je graag jouw idee eerst testen voor je het laat bouwen? Met een design sprint wordt jouw idee een werkend prototype in slechts 5 dagen.

Laat ons de uitdaging zien, wij bieden de oplossing.
Werkwijze ›

Design sprint in 5 dagen

Dag 1. Vaststellen van de uitdaging

Alle mogelijke uitdagingen worden besproken en uitgewerkt. We maken een tijdspad en kiezen een einddoel.

Dag 2. Uitwerken van Ideeën

We gaan ideeën verzamelen over de mogelijke oplossingen. En onderzoeken het probleem vanuit zoveel mogelijk hoeken.

Dag 3. Focus op het doel

Samen kiezen we de beste ideeën. Daarna maken we een storyboard voor het uiteindelijke prototype.

Dag 4. Prototype

We bouwen een interactief prototype.

Dag 5. Testen

We verzamelen informatie van de tests en presenteren de resultaten van de sprint.

Facilitator

Elke design sprint wordt begeleid door de ervaren facilitators van Foryard. Een facilitator is de proces begeleider van een design sprint. Hij of zij stimuleert de creativiteit van het sprint team en zorgt ervoor dat de dagelijks gestelde deadlines worden gehaald.

"Door de design sprint methodiek pak je het onderwerp anders en grondiger aan, wordt je strak geleid en uitgedaagd om creatief te zijn. Een beleving om aan te raden." - Catherina, deelnemer design sprint

Services en Prijzen

Short Sprint

3 dagen
 • Korte analyse met facilitator
 • Ontwerp prototype
 • Realisatie prototype
 • 1-3 maanden werk in 1 week

€ 7.500

De snelste manier om tot een prototype te komen. Het idee word in zeer korte tijd gerealiseerd tot een prototype. Wij bouwen een prototype naar jouw wensen.

Contact

Design Sprint

5 dagen
 • Uitgebreide probleemanalyse
 • Creëren van ideeën
 • Ontwerpen prototype
 • Bouw prototype
 • Testen, Valideren, en rapportage
 • 3-6 maanden werk in 1 week

Prijs op aanvraag

In vijf dagen wordt jouw probleem of idee uitgewerkt, gebouwd en testen we het prototype. Het proces geeft je inzicht in de uitdagingen en alle mogelijke oplossingen. Wij bouwen samen met jou het prototype. Op de laatste dag worden de resultaten in een rapport gepresenteerd.

Contact

Custom Sprint

10 dagen
 • Volledige design sprint
 • 3-6 maanden werk in 1 week
 • product development

Neem contact met ons op voor een gesprek

We starten met een design sprint. Het prototype wordt verder ontwikkeld en daarna bouwen we verder aan het product. Je werkt met dezelfde experts die ook de sprint begeleid hebben, zo gaat er geen kennis verloren.

Contact

Informeer naar de mogelijkheden

Experts

Tijdens de design sprint staat een divers team aan experts voor je klaar. Zij zorgen dat jouw product word gerealiseerd binnen de gestelde deadlines. Onze experts zijn getalenteerde mensen met zeer specifieke kennis in diverse specialismen. Afhankelijk van je branch en je probleem-idee betrekken wij verschillende in-house experts bij het sprint team.

Binnen Foryard ben ik verantwoordelijk voor het faciliteren van Design Sprints. Ik help anderen bij het vinden van nieuwe ideeën en het herkennen van kansen. Door op constructieve wijze samen te werken ben ik in staat anderen te verbinden in het zoeken naar oplossingen.
Sander Smit
Facilitator
Vanuit mijn achtergrond als consultant heb ik veel ervaring opgedaan als facilitator van ingrijpende design sprints. Mijn specialisme ligt bij het ontdekken nieuwe vormen van organiseren en samenwerken.
Kay Waardenburg
Facilitator
Met mijn bedrijfskundige kijk op organisaties vervul ik de facilitator rol tijdens een design sprint. Door mijn management ervaring ben ik in staat de groep op constructieve wijze van idee naar concept te begeleiden.
Quintus Willemse
Facilitator
Vanuit mijn ervaring als docent bij de UU en fijn focus op HR en gedragswetenschappen verdiep ik mij graag met het team in sociale probleemstellingen.
Niek van der Voort
HR & Gedragsexpert
Door mijn ervaring als freelance webdesigner heb ik kennis over vele facetten op het gebied van user experience. Bij elke design sprint zet ik mijn kwaliteiten als UX designer in om tot een efficiënt en optimaal design te komen.
Jaap van der Voort
UX & Design expert
Door de brede ervaring die ik heb met zowel frontend als backend development, vervul ik de rol als development en open data expert.
Arie Visser
Dev. & Open Data Expert
Van jongs af aan werk ik al aan de veiligheid van servers en applicaties. Omwille van mijn passie in het beveiligen en optimaliseren van web- en mobile apps vervul ik de rol van expert tijdens een design sprint.
Sander de Vos
Dev. & Security Expert
Bij mijn voormalige functie bij Defensie was ik verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van grote teams met een focus op de toekomst. Op basis van deze dertien jaar ervaring vervul ik de rol van expert in future organizations bij de design sprint
Niels Hardam
Future Org. Expert